|
Impozit pe profit » Diurna peste limita de 2,5%. Cheltuiala nedeductibila Intrebare: Conform specificului activitatii desfasurate, societatea acorda lunar indemnizatii de deplasare salariatilor care lucreaza la distanta, in limita de 2.5 ori nivelul legal stabilit pentru institutiile publice. Sumele acordate peste aceasta suma, ce regim ar putea avea, din punct de vedere fiscal/
citeste raspunsul
Operatiuni impozabile » Servicii de marketing si publicitate. Beneficiar din afara Comunitatii. TVA Intrebare: Societatea noastra, persoana impozabila din Romania, factureaza unei societati impozabile din Elvetia, servicii de marketing si promovare a produselor respectivei societati din Elvetia. Factura va fi emisa de societatea noastra cu TVA 19% sau serviciul respectiv este taxabil la beneficiar?
citeste raspunsul
Operatiuni de trezorerie » Plata prin casa unei PFA Intrebare: Poate o persoana juridica sa achite la o PFA o factura de 9000 de ron prin casierie? citeste raspunsul
Import servicii » Administrare pagini web. Regim TVA Intrebare: O SC avand ca obiect principal e activitate "administrare pagini web" din Romania, platitoare de TVA lunar, primeste de la un partener din afara UE factura de "inregistrare marca X in Japonia".
Cum se inregistraza din punct de vedere al TVA aceasta factura in jurnalele de TVA si in decontul de TVA? citeste raspunsul
Impozitele si taxele locale » Reevaluare. Amortizari fiscale. Omisiune inregistrari contabile Intrebare: Un SRL achizitioneaza in 2007 un teren cu constructii si plantatii, cu urmatoarele valori inscrise in contractul de vanzare cumparare:
-teren 8.000 lei:
-constructii 20.000 lei;
-plantatii 3000 lei.
In noiembrie 2009, societatea solicita reevaluare unde se regasesc urmatoarele valori (ca valoare de piata):
- teren 50.000 lei;
-constructii 35.000 lei;
Care sunt valorile ce trebuiesc inregi citeste raspunsul
Nerezidenti » Impozitul pe veniturile nerezidentilor Intrebare: As dori un raspuns cu privire la venituri din dobanzi obtinute din tara noastra de un nerezident.
Exista vreo posibilitate sa nu platesti deloc impozit pentru ele in Romania in momentul platii venitului?
Care ar fi procedura in cazul in care se plateste acest impozit, de obtinere a certificatului de atestare fiscala?
Cerere...copii legalizate facturi...altceva? citeste raspunsul
|
 | Import-Export in Scandinavia |  |
 | Detalii |  |
|
Cristi Marin
Utilizator
| Data inscrierii: 22/Aug/2007 |
| Mesaje: 2 |
|
|
 |
Trimis: Mie Aug 22, 2007 10:28 am |
|
 |
 |
 |
 |
Va rog sa oferiti mai multe detalii
|
|
|
 | ??????? |  |
 | !? |  |
|
Cristi Marin
Utilizator
| Data inscrierii: 22/Aug/2007 |
| Mesaje: 2 |
|
|
 |
Trimis: Joi Aug 23, 2007 9:30 am |
|
 |
 |
 |
 |
Nu a fost un bluff, sunt om de afaceri nu am timp de prosti.
Detin o firma de IT. Doream sa imi spuneti care ar fi primi pasi, taxe, acte.
Cel mai bine imi trimiteti si mie o oferta cu firmele cu care lucrati, un centralizator de taxe si altfel putem discuta.
Eu nu pot sa va spun ceva dak dumneavoastra nu imi oferiti o ofera cu ce importati ce exportati, garantia, durata, costu,etc.
Multumesc anticipat
|
|
|
 | Re: Detalii |  |
|
Scandinavia
Utilizator
| Data inscrierii: 14/Mar/2007 |
| Mesaje: 4 |
| Locatie: Europe |
|
 |
Trimis: Joi Aug 23, 2007 4:18 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| Cristi Marin a scris: | | Va rog sa oferiti mai multe detalii |
puteti vedea profilul nostru de user in care exista si o adresa de pagina de web.
cind spuneti detalii, trebuie sa va referiti la un lucru anume.
|
|
_________________ Romanian Import-Export,Scandinavia
|
 | Re: !? |  |
|
Scandinavia
Utilizator
| Data inscrierii: 14/Mar/2007 |
| Mesaje: 4 |
| Locatie: Europe |
|
 |
Trimis: Joi Aug 23, 2007 4:21 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| Cristi Marin a scris: | Nu a fost un bluff, sunt om de afaceri nu am timp de prosti.
Detin o firma de IT. Doream sa imi spuneti care ar fi primi pasi, taxe, acte.
Cel mai bine imi trimiteti si mie o oferta cu firmele cu care lucrati, un centralizator de taxe si altfel putem discuta.
Eu nu pot sa va spun ceva dak dumneavoastra nu imi oferiti o ofera cu ce importati ce exportati, garantia, durata, costu,etc.
Multumesc anticipat |
Puteti apela la serviciile noastre in ceea ce priveste partea de legislatie cit si ceea ce urmeaza dupa.
Compania noastra acopera toata aria Scandinavia si intermediaza import-export ptr toate tipurile de produse, ptr care este permis import-exportul.
http://www.romanianimportexport.com
|
|
_________________ Romanian Import-Export,Scandinavia
|
 |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|  |